Σύντομα νέα και παλιά

Γενάρης 2017

  • 19-21 Γενάρη, Χάρη στην πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου με θέμα «“Έλλην”, “Ρωμηός”, “Γραικός”: Συλλογικοί προσδιορισμοί και ταυτότητες» ο ΜΙΤΟς πρόσφερε Καφέ για Καλό Σκοπό. Οι εθελοντές μας Κατερίνα, Μαργαρίτα, Χριστίνα, Ρήσσος, Γιώργος, Χριστίνα, Βασίλης τον υλοποίησαν και έτσι μια οικογένεια στα όρια της ανέχειας θα εξοπλίσει το σπίτι της με αναγκαία είδη.
  • Στείλαμε 

-είδη καθαρισμού και χειμωνιάτικα παιδικά ρούχα, παπούτσια, σχολικές τσάντες και είδη οικιακού ιματισμού στο Κέντρο Προσφύγων στο Λαύριο,

-ζεστά χειμωνιάτικα ανδρικά και γυναικεία ρούχα και παπούτσια σε Πρόσφυγες που διαμένουν σε δομές της ΑΡΣΙΣ.

Μάιος – Δεκέμβρης 2016

  • 20-21 Δεκεμβρίου, Προσφέραμε Καφέ για Καλό Σκοπό στο 2ο Διεθνές Συνέδριο CAA-GR (Computer Applications and Quantitative Methods in Archaeology-Greek chapter) το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Ελληνικό Παράρτημα του CAA International. Υλοποιήθηκε χάρη στους Γιώργο, Δημήτρη, Ανδρέα, Ξένια, Χριστίνα.
  • 4 Δεκεμβρίου, Ένα μέλος μας,η Χριστίνα Σκούρτη,  παραιτήθηκε από το ΔΣ και αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Σιγάλα, τον οποίο καλωσορίζουμε και ευχόμαστε Σιδεροκέφαλος! Η Χριστίνα συνεχίζει να συνδράμει εθελοντικά τον ΜΙΤΟΣ.
  • 10-12 Ιουνίου, Οι «Ιστορικοί για την Έρευνα στην Ιστορία των Γυναικών και του Φύλου» μας προσκάλεσαν και προσφέραμε καφέ στην  Διήμερη επιστημονική συνάντηση «Ανδρισμοί και ιστορία: έμφυλες σχέσεις, πρακτικές, εννοιολογήσεις«. Οι Αποστόλης, Φρίξος, Μαργαρίτα, Κωνσταντίνα, Γιώργος, Χριστίνα συνέβαλαν στην επίτευξή του.
  • 30 Μαίου, Ο εθελοντής λογιστής, Γιώργος Μπαλής,  μας υπέβαλε τη φορολογική  δήλωση και τις ετήσιες καταστάσεις προμηθευτών.  Τον ευχαριστούμε 🙂
Advertisements