Συμμετέχουμε και στηρίΖουμε την παράσταση «Οι δυο μας τώρα»: Eμείς και ο «Άλλος Άνθρωπος».

oi-dyo-mas-toraΟι φίλοι και φίλες του ΜΙΤΟΣ θα είμαστε τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου, στις 6.15΄ μ.μ., στο θέατρο Skrow, Αρχελάου 5, Παγκράτι των ηθοποιών της Ομάδας Pequod στην έξτρα απογευματινή παράσταση του έργου του Χρήστου Αγγελάκου «Οι δυο μας τώρα» ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ και παρακολουθώντας την παράσταση για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Με αντίτιμο το εισιτήριο των 12 ευρώ που θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στον «Άλλο Άνθρωπο» & προσφέροντας ταυτόχρονα τα συσκευασμένα μας τρόφιμα [δηλ. μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, λάδι, πελτέδες]  και μπολάκια συσκευασίας, κουταλάκια.

Επικοινωνείστε μαζί μας  στο μέιλ μας  

για να συνενοηθούμε 🙂

Για τον ίδιο σκοπό, οι Εκδόσεις Ευρασία θα διαθέσουν και τα έσοδα από την πώληση του προγράμματος-βιβλίου της παράστασης.

 «Ο Άλλος Άνθρωπος».

«Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” ξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούν πια να αγοράσουν. Η πρώτη σχεδόν αυτονόητη δράση ήταν να μαγειρέψουμε από το σπίτι μας φαγητά και να τα μοιράσουμε. Μετά αποφασίσαμε να μαγειρεύουμε “ζωντανά” το φαγητό στον κόσμο, για να σπάσουμε τη ντροπή που πιθανώς να ένιωθε κάποιος όταν του μοιράζαμε μαγειρεμένο φαγητό. Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη. Μαγειρεύουμε επί τόπου, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!»

Οι δυο μας τώρα

Συναντήσεις σ’ ένα παγκάκι, σ’ ένα πάρκο, σε μια πόλη σαν την Αθήνα, ανάμεσα σε πρόσωπα που ξεκαθαρίζουν τους παλιούς τους λογαριασμούς ή δημιουργούν νέους, παλεύουν με την απώλεια, συμφιλιώνονται με το τέλος.

Κάθε φορά οι ηθοποιοί αλλάζουν τους ρόλους τους, αλλά και τη σειρά των σκηνών, δημιουργώντας μια διαφορετική, μοναδική στο σύνολό της, παράσταση.

Σκηνοθεσία-Ερμηνείες:

Γιάννης Λεάκος, Νικολίτσα Ντρίζη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Αγγελική Παπαθεμελή

Advertisements